Hiidenlahden
Omakotiyhdistys

Koti     Ajankohtaista      Historia     Toiminta    Yhteystiedot
________________________________________________________

Yleistä yhdistyksen toiminnasta

Yhdistys toimii sääntöjensä mukaisesti jäsenten etujen ajajana Hämeenkyrön kuntaan ja muihin yhteisöihin sekä yhteistyöelimiin päin. Yhdistys on puoluepoliittisesti sitoutumaton.

Yhdistys järjestää jäsenilleen toimintaa, jonka tarkoituksena on lujittaa ja kehittää alueen asukkaiden viihtyvyyttä, yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötä. Tällaista toimintaa ovat mm. talkoot, tempaukset, retket ja teemapäivät.

Vuosikokouksien välisenä aikana yhdistyksen asioita hoitaa vuosikokouksessa valittu johtokunta yhdessä erikseen nimitettävien jaostojen ja mahdollisien toimikuntien kanssa.

Aktiivisesta, ympärivuotisesta toiminnasta johtuen vuosikokouksessa on perinteisesti valittu ainakin toimintajaosto, joka vastaa yhteisten tapahtumien käytännön järjestelyistä.

Jäsenasiat

Yhdistyksen jäseniksi voivat liittyä kaikki Hiidenlahden alueella asuvat. Liittymällä jäseneksi saat mukavia etuja, pääset esimerkiksi mukaan yhdistyksen retkille joko alennettuun hintaan tai täysin ilmaiseksi. Lisäksi yhdistyksen kautta pystyt vaikuttamaan oman asuinalueesi viihtyvyyteen sekä kehittämiseen nyt ja tulevaisuudessa.

Aikuiset jäsenet maksavat vuosittaisen jäsenmaksun (8 € vuonna 2020), lapsilta jäsenmaksua ei peritä. Jäsenmaksuilla yhdistys järjestää jäsenistölleen toimintaa ja parantaa alueen yleistä viihtyvyyttä pitämällä yhteisiä alueita kunnossa.

Jos haluat liittyä jäseneksi, otapa yhteys yhdistyksen puheenjohtajaan.